Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

torstai 1. maaliskuuta 2018

HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI nro.2018/03

 Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2018-03

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

”Maaliskuu maata näyttää” – kuuluu vanha sanonta. Joka tapauksessa kevättä kohti ollaan menossa ja tietysti muuttolintujen paluuta luontokuvaajat taas odottavat innolla.

Tässä lehtinumerossamme tutustumme Tamronin G2-sarjan objektiiviin, joka sykähdyttääkin laadullaan ja nopeudellaan. Täysikennoisen järkkärin nokalla Tamron SP 24-70 mm f/2.8 Di VC USD G2 on varmasti yksi parhaimmista objektiiveista kyseisillä millimetreillä.

Saamme ihailla tuttuun tapaamme myös monen valokuvausta harrastavan ottamista upeista valokuvista! Lehden päätarkoitus on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää lämpimästi jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia meidän luettaviksi ja katseltaviksi! - Hienoa, että olette mukana upeassa valokuvausharrastuksessa!


Pasi Kallio, Päätoimittaja

PAPERIVERSIO

Voit tilata tästä lehtinumerosta myös paperiversion tästä linkistä!

  • VALITSE: Kiiltävä lehti  >> Keskikokoinen 
  •  >> Täysissä väreissä >> Valitse määrä 
  •  >> Osoitetietosi >> Hyväksy käyttöehdot [X]
  • >> Tilauksen maksu

  • Lehden koko 21 x 29.7 cm. Täysissä Väreissä:
  • Paperiversion hinta on noin 15€/kpl (veroineen ja postikuluineen) ja toimitetaan antamaasi postiosoitteeseesi.


ESIKATSELUKUVAT:

Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2018-03


Kotistudio - Pasi Kallio tuottaa valokuvausalan harrastajille mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa lehden muodossa. Lehti on luettavissa www.issuu.com/valokuvauslehti - osoitteessa täysin ilmaiseksi kaikille, mutta lehden yksittäisiä numeroita voi ostaa esimerkiksi www.valokuvauslehti.blogspot.fi -sivun kautta löytyvistä linkeistä.


Valokuvaus-Lehden tekemiseen pääsee osallistumaan myös alan harrastajat - valokuvin ja pienin kertomuksin tai jutuin. Tämä saattaakin olla monelle se ensimmäinen ponnahduslauta kohti ammattimaisempaa toimintaa valokuvausalalla!

Harrastajien Valokuvaus-Lehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille - ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.

- Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

VALOKUVAUSLEHDEN LINKIT:

Issuu: www.issuu.com/valokuvauslehti
Blogi: www.valokuvauslehti.blogspot.fi
Facebook: www.facebook.com/valokuvauslehti
Pinterest: www.pinterest.com/pasitherock/harrastajien-valokuvaus-lehti
Sähköposti: valokuvauslehti(a)gmail.com

All rights reserved. © 2018 copyright - by Kotistudio Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti