Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

torstai 1. helmikuuta 2018

HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI nro.2018/02


 Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2018-02

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA


Vuoden toinen kuukausi saapui talvisine keleineen. Päivät alkavat pidentyä, ja sehän miellyttää valokuvaajia! Menemme kohti kevättä ja uusia valokuvauskohteista toiveikkain mielin.

Tässä lehtinumerossamme on muutamia mielenkiintoisia juttuja. Tutustumme objektiiviin 24-120 mm. Lisäksi löydämme lehdestä myös mielenkiintoisia kuvia pahvisien esineiden kuvaamisesta. Tämä projekti on Juhamatti Vahdersalon käsialaa.

Saamme ihailla tuttuun tapaamme myös monen valokuvausta harrastavan ottamista upeista valokuvista! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja, ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää lämpimästi jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia meidän luettaviksi ja katseltaviksi! Hienoa, että olette mukana upeassa valokuvaus-harrastuksessa!


Pasi Kallio, Päätoimittaja

PAPERIVERSIO

Voit tilata tästä lehtinumerosta myös paperiversion tästä linkistä!


  • >> Valitse koko >> Keskikokoinen
  • >> Valitse väri >> Täysissä väreissä
  • >> Valitse Määrä >> Next 
  • >> Osoitetietosi 
  • >> Tilaa


  • Lehden koko 21 x 29.7 cm. täydet värit:
  • Yksittäisen paperiversion hinta on noin 15€ veroineen ja postikuluineen.


ESIKATSELUKUVAT:


Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2018-02


Kotistudio - Pasi Kallio tuottaa valokuvausalan harrastajille mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa lehden muodossa. Lehti on luettavissa www.issuu.com/valokuvauslehti - osoitteessa täysin ilmaiseksi kaikille, mutta lehden yksittäisiä numeroita voi ostaa esimerkiksi www.valokuvauslehti.blogspot.fi -sivun kautta löytyvistä linkeistä.

Valokuvaus-Lehden tekemiseen pääsee osallistumaan myös alan harrastajat - valokuvin ja pienin kertomuksin tai jutuin. Tämä saattaakin olla monelle se ensimmäinen ponnahduslauta kohti ammattimaisempaa toimintaa valokuvausalalla!

Harrastajien Valokuvaus-Lehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille - ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.

- Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

VALOKUVAUSLEHDEN LINKIT:

Issuu: www.issuu.com/valokuvauslehti
Blogi: www.valokuvauslehti.blogspot.fi
Facebook: www.facebook.com/valokuvauslehti
Pinterest: www.pinterest.com/pasitherock/harrastajien-valokuvaus-lehti 
Sähköposti: valokuvauslehti(a)gmail.com

All rights reserved. © 2018 copyright - by Kotistudio Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti