Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

perjantai 1. syyskuuta 2017

HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI nro.2017/09




PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Syyskuun pimenevät illat ja syksyiset maisemat antavat jälleen uusia valokuvauksellisia kokemuksia meille valokuvaamisesta kiinnostuneille. Nyt, jos koska, kannattaa lähteä kameran kanssa luontoon, sillä pitkä talvi on edessä. Värit ja aurinko antavat vielä hienoa tunnelmaa kuviin. Syksyisiä värejä kannattaa suosia myös potretti kuvissa! 

Tämänkertaisessa lehtinumerossamme saamme tutustua valokuvauksessa käytettyyn termiin nimeltä ”boke.” Mitä se tarkoittaa ja miksi sitä käytetään?

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamista upeista valokuvista! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja, ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää lämpimästi jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia meidän luettaviksi ja katseltaviksi! Hienoa, että olette mukana upeassa valokuvausharrastuksessa!

Pasi Kallio
Päätoimittaja

 PAPERIVERSIO

Voit tilata tästä lehtinumerosta myös paperiversion tästä linkistä!


  • >> Valitse koko >> Keskikokoinen
  • >> Valitse väri >> Täysissä väreissä
  • >> Valitse Määrä >> Next 
  • >> Osoitetietosi 
  • >> Tilaa
  • Lehden koko 21 x 29.7 cm. täydet värit:
  • Yksittäisen paperiversion hinta on noin 15€ veroineen ja postikuluineen.


ESIKATSELUKUVAT:

















Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2017-09

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu" -palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com

All rights reserved. © 2017 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti