Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

lauantai 1. heinäkuuta 2017

HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI nro.2017/07


Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2017-07


PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA


Heinäkuu on monelle lomakuukausi! Monet muistot ja hetket kannattaakin taltioida valokuviksi, sillä niitä on mukava ihastella vuosien päästä! Myös luonnon keskelle on hyvä mennä kameran kanssa. Onhan kesäiset maisemat, mitä upeinta katseltavaa valokuvissa.

Jokin aika sitten lehdessämme oli esittely Tamronin 150-600mm supertelezoom-objektiivista. Nyt saamme tutustua ja vertailla ominaisuuksia uudistettuun G2 -versioon samaisesta Tamronin objektiivista.

Saamme ihailla monen valokuvausta harrastavan ottamista upeista valokuvista! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja, ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää lämpimästi jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia meidän luettaviksi ja katseltaviksi! Hienoa, että olette mukana upeassa valokuvausharrastuksessa!


Pasi Kallio
Päätoimittaja


PAPERIVERSIO


Voit tilata tästä lehtinumerosta myös paperiversion tästä linkistä!  • >> Valitse koko >> Keskikokoinen
  • >> Valitse väri >> Täysissä väreissä
  • >> Valitse Määrä >> Next 
  • >> Osoitetietosi 
  • >> Tilaa
Lehden koko 21 x 29.7 cm. täydet värit:
Yksittäisen paperiversion hinta on noin 15€ veroineen ja postikuluineen.

ESIKATSELUKUVAT:


Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2017-07

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu" -palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com

All rights reserved. © 2017 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti