Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI nro.2017/02

 Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2017-02


PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Helmikuu 2017 näki päivänvalon vähitellen pidentyvinä valoisina päivinä. Auringon paistaessa kirkkaana ja kuulakkaana valokuvaajan sormet syyhyävät päästä kuvaamaan luonnon ihmeitä ja näkymiä.

Minulla on ilo esitellä tämänkertaisessa lehtinumerossamme järjestelmäkameraa Nikonilta. Monen harrastajan haave on päästä kuvauskalustossa ns. täysikennoiseen kameraan, ja nyt saamme tutustua sellaiseen Nikonin D810 – järjestelmäkameran myötä.

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja, ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää lämpimästi jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia meidän luettaviksi ja katseltaviksi! Tästä on hyvä jatkaa kohti kevättä – odottavin mielin!


Pasi Kallio
Päätoimittaja

Voit tilata tästä lehtinumerosta myös paperiversion tästä linkistä!

(Valitse koko >> Keskikokoinen
>> Valitse väri >> Täysissä väreissä
>> Määrä >> Next >> Osoitetiedot >> tilaa)

Lehden koko 21 x 29.7 cm. täydet värit
Yksittäisen paperiversion hinta on noin 15€ veroineen ja postikuluineen.

ESIKATSELUKUVAT:

Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2017-02

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu" -palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com


All rights reserved. © 2017 copyright - by Pasi Kallio -