Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

perjantai 1. heinäkuuta 2016

HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI nro.2016/07


Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2016-07

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Kesä on mitä parhaimmillaan kauniine luonnon väreineen ja auringonpaisteen loisteen valaisemat maisemat kutsuvat valokuvaajia taltioimaan upeita otoksia!

Tämänkertaisessa numerossa lehden pääaiheena tutustumme uuteen salamalaitejärjestelmään, joka toimii langattomasti useamman salamalaitteen välillä.

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan jälleen kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia meidän luettaviksi!

Pasi Kallio
Päätoimittaja

Voit tilata tästä lehtinumerosta myös paperiversion tästä linkistä!


(Valitse koko >> Keskikokoinen >> Valitse väri >> Täysissä väreissä >> Määrä >> Next >> Osoitetiedot >> tilaa)

- Lehden koko 21 x 29.7 cm. täydet värit
- Yksittäisen paperiversion hinta on noin 15€ veroineen ja postikuluineen.


ESIKATSELUKUVAT:
Lue lehti osoitteessa: https://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2016-07

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com

All rights reserved. © 2016 copyright - by Pasi Kallio -