Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

tiistai 1. maaliskuuta 2016

HARRASTAJIEN VALOKUVAUS-LEHTI nro.2016/03

Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2016-03

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Maaliskuu koitti ja se tietää lähestyvää kevättä! Ehkäpä joinakin aurinkoisina päi-vinä pääsemme ulos kokemaan jälleen valokuvaamisen riemuja.

Tässä numerossa saamme tutustua Godox SY8000-F studiosalamasettiin. Tämä edullinen salamasetti innostaa kokeilemaan studioluomuksia ja kehittämään taitojaan kuvaajana.

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Lisäksi tässä numerossa voimme lukea Antti Himasen "Hyvällä kalustolla hyvät kuvat"? –artikkelin.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mu-kana tämän lehden valmistumisessa! Jäl-leen kerran monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia luettaviksi!

Voit tilata tästä lehtinumerosta myös paperiversion tästä linkistä!

http://www.peecho.com/sps/13297424530800/fi/192480-Nro%202016%2003#null-c3124726-6223-4eca-9e47-136bab17f927
- Lehden koko 21 x 29.7 cm. täydet värit
- Yksittäisen paperiversion hinta on noin 15€ veroineen ja postikuluineen.

ESIKATSELUKUVAT:
Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2016-03

www.pasikallio.fi
Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com

All rights reserved. © 2016 copyright - by Pasi Kallio -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti