Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

maanantai 1. helmikuuta 2016

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2016/02

 Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2016-02

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Vietämme helmikuuta ja se on täyttä talvea. Päivät alkavat pidentyä ja valokuvaajat ovat siitä mielissään! Talviset kuvat täyttävät valokuvafoorumit ja ovat tuoneet miellyttävää vaihtelua kuvamaailmaan. Onkin yllättävää, miten paljon eri vuodenajoista löytyy mielenkiintoisia kuvauskohteita!

Tässä numerossa saamme tutustua Canonin 24-70mm L-sarjan objektiiviin. Voidaankin todeta, että rahalla saa laatua, nimittäin objektiivin hinta on reilut pari tuhatta euroa. Mutta harrastajien ja ammattilaisten vaatiessa täydellisyyttä, ei hintakaan ole esteenä.

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Jälleen kerran monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia luettaviksi!
UUTTA!

-Nyt voit tilata lehden numerosta myös paperiversion! Tilaa helmikuun lehti tästä linkistä:

http://www.peecho.com/sps/13297424530800/fi/185363-Nro%202016%2002#null-2d811102-9f46-49be-af00-fb7e3871864a

- Lehden koko 21 x 29.7 cm. täydet värit
- Yksittäisen paperiversion hinta on noin 15€ veroineen ja postikuluineen.

 ESIKATSELUKUVAT:
Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2016-02


Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com

All rights reserved. © 2016 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti