Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

perjantai 1. tammikuuta 2016

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2016/01

 Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2016-01


PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Kolmas vuosi on alkamassa Valokuvauslehtemme parissa! Kuten jo varmasti huomasitkin, näin vuodenvaihteen kunniaksi teimme lehteen muutamia muutoksia! Lehti toimitetaan jatkossa pystymallisena, joka on käyttäjäystävällisempi selata esimerkiksi mobiililaitteilla.

Talvi on edessä ja se tietää lumisia valokuvia! Se tuokin omat haasteet kuvauksiin, varsinkin aurinkoisilla keleillä puhkipalamisena. Vaikka kuljemmekin kohti kirkastuvia keväisiä päiviä, voimme hyödyntää talven pimeitä iltoja harjoitellen valokuvaamista salamalaitteilla. Tässä numerossa käsittelemmekin lisälaitetta, jolla voi siirtää salamalaitteen useiden metrien päähän langattomalla yhteydellä!

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Jälleen kerran monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia luettaviksi!


UUTTA!

-Nyt voit tilata lehden numerosta myös paperiversion! Tilaa tammikuun lehti tästä linkistä:- Lehden koko 21 x 29.7 cm. täydet värit
- Yksittäisen paperiversion hinta on noin 15€ veroineen ja postikuluineen.


ESIKATSELUKUVAT:

Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2016-01

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com

All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti