Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

torstai 1. lokakuuta 2015

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2015/10


Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-10

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Olemme päässeet lokakuun puolelle ja syksy etenee väreineen ja kelitkin alkavat jäähtyä. Kesä on takana ja saamme kurottautua kohti talvea ja sen tuomia valokuvaushaasteita!

Tässä numerossamme tutustumme edulliseen 40mm Canonin objektiiviin, joka onkin mielenkiintoinen siksi, että hinta/laatusuhde yllättää! Kokonsa puolesta tämä objektiivi sopii mainiosti myös matkustamiseen!

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Jälleen kerran monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia silmiemme eteen meidän ihailtaviksemme!

UUTTA!

-Nyt voit tilata lehden numerosta myös paperiversion! Tilaa lokakuun lehti tästä linkistä:- Lehden koko 21 x 15 cm. täydet värit

- Yksittäisen paperiversion hinta on noin 10,85€ veroineen ja postikuluineen.

ESIKATSELUKUVAT:


Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-10

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com

All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti