Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

tiistai 1. syyskuuta 2015

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2015/09


Tilaa syyskuun Valokuvauslehden paperiversio tästä linkistä.

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Elokuu toi muutamia hienoja hellepäiviä meille nautittaviksi. Monet kuvaajat saivatkin paikattua sateisen kesän jälkeen hyönteiskuvasaldoa. Aurinkoiset päivät saavat liikkeelle niin lintuja kuin hyönteisiäkin ja niiden touhujahan on aina mukava seurailla! - Toivotaan syyskuulle aurinkoisia ja kuvausrikkaita kelejä!

Peilittömät järkkärit tekevät voimakasta tuloaan valokuvamarkkinoille ja tässä numerossa tutustumme hieman tähän aiheeseen. Testaamme samalla peilitöntä Olympus PEM E-PL7 -järjestelmäkameraa.

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ja niiden tarinat ovat tuoneet upeita tunnelmia silmiemme eteen!


Harrastajien Valokuvauslehti
-Päätoimittaja, Pasi Kallio


UUTTA!

-Nyt voit tilata lehden numerosta myös paperiversion! Tilaa lokakuun lehti tästä linkistä:


- Lehden koko 21 x 15 cm. täydet värit
- Yksittäisen paperiversion hinta on noin 10,85€ veroineen ja postikuluineen.


ESIKATSELUKUVAT:


Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-09

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com
All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti