Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

lauantai 1. elokuuta 2015

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2015/08


Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-08 
Tilaa elokuun Valokuvauslehden paperiversio tästä linkistä.

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Kesä alkaa olla takana monine muistoineen. Vielä kuitenkin riittää kauniita ja lämpimiä päiviä, ennen kuin tulee syksy taasen kauniine väreineen. Nautitaan vielä kuvauksellisista maisemista ja kesän viimeisistä säteistä!

Saamme lukea lehdessämme tällä kertaa salamadiffuusoreista ja siitä, mitä tällaisella apulaitteella voidaan tehdä kuvalle. Tämä oiva pikku apuvälinen kannattakin pitää aina mukana kuvausretkillä. Haastavassa kuvaustilanteessa sillä saattaa pelastaa muuten epäonnistuvan kuvan.

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ovat tuoneet upeita värien loistoa silmiemme eteen!


Harrastajien Valokuvauslehti
-Päätoimittaja, Pasi Kallio

ESIKATSELUKUVAT:


Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-08

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com


All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti