Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2015/07

 Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-07
Tilaa heinäkuun Valokuvauslehden paperiversio tästälinkistä.

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Keskikesä taittuu ja heinäkuu on koittanut! Valokuvaajien sesonkikausi on meneillään ja monien tapahtumien iloiset kuvat onnellisten hääparien ja ripille päässeiden muistoksi on tallentunut kameroiden mistikorteille. Luonto tarjoaa parastaan ja onkin ilo seurata luontofoorumien kuvia, kuinka niissä pienet poikaset ovat emonsa hellässä hoivassa.

Saamme lukea lehdessämme myös makrokuvaukseen liittyvistä loittorenkaista. Mihin niitä tarvitaan ja millaisen edun nuo tyhjät renkaat tuovat kuvaamiseen? Ehkäpä sinäkin innostut makrokuvaamisesta!

Saamme ihailla myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia! Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Monet valokuvat ovat tuoneet upeita värien loistoa silmiemme eteen!Harrastajien Valokuvauslehti
-Päätoimittaja, Pasi Kallio

ESIKATSELUKUVAT:


Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-07

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com


All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti