Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2015/04

Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-04
Tilaa huhtikuun Valokuvauslehden paperiversio tästälinkistä.

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA

Huh, huh!! – Hutikuu on koittanut ja kevät etenee! Sulava lumi, vesisateet ja välillä pilkistävä auringon paiste elävöittävät valokuvaajien valokuvia mahtavasti!

Tässä numerossa saamme tutustua mielenkiintoiseen uutuusobjektiin, nimittäin Tamron on tehnyt loistavaa työtä valmistaessaan 150-600mm objektiivin vakaajalla. Hinta / laatusuhteensa vuoksi tämä objektiivi on todella haluttu tuote!

Saamme katsella myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia. Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jälleen jokaista, joka on ollut mukana lehden valmistumisessa! Suuri kiitos siis, ja toivotan hyviä ja kuvauksellisia hetkiä lukijoilleni!

Harrastajien Valokuvauslehti
-Päätoimittaja, Pasi Kallio

ESIKATSELUKUVAT:Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com

All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti