Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

lauantai 1. marraskuuta 2014

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.011Valokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. - Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.
Esikatselukuvat/linkit: 


Olemme päässeet marraskuuhun asti ja edessä on pitkä talvi. Syksy on tuonut upeat värit kuvattavaksemme, mutta nyt on aika siirtyä kohti lumimaisemia ja tuleepa se joulukin pian kynttilöineen ja tunnelmallisine kuvineen.

Tässä numerossa käsittelemme jonkin verran ilmiötä nimeltä puhkipalaminen. Se tarkoittaa, että jokin alue kuvasta on täysin valkoista, eikä siinä ole yhtään väriä.

Lisäksi saamme katsella monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valo-kuvia. Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jälleen kaikkia osallisia tämän lehden valmistumisessa! Monet luontokuvat ja eläinaiheisetkin kuvat ovat elävöittämässä jälleen lehden sivuja. Tästä on hyvä jatkaa miellyttävän kuvausharrastuksen parissa.


Pasi Kallio
PäätoimittajaValokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.


All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti