Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2015/02


Lue lehtinumero osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-2015-02

PÄÄTOIMITTAJAN AJATUKSIA


Niin, helmikuu taittui ja talvi etenee kohti kevättä. Kuvausfoorumit täyttyvät upeilla talvisilla kuvilla ja niitä saamme katsella myös tämänkertaisessa lehtinumerossamme. Talvi onkin tuonut hienon mausteen kuvausmaailmaamme. Karulla ja kylmällä tavallaan se on kaunista ja sykähdyttävää!

Tässä numerossa saamme tutustua MECABLITZ 58 AF-2 digital – salamalaitteeseen ja sen lisäksi myös orjasalamakuvaukseen.

Saamme katsella myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valo-kuvia. Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tieto-koneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Tästä on hyvä jatkaa tulevaa kevättä kohti!


Harrastajien Valokuvauslehti
-Päätoimittaja, Pasi Kallio


Esikatselukuvat/linkit: Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella. Yhteydenotot sähköpostitse: valokuvauslehti@gmail.com


All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti