Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

torstai 1. tammikuuta 2015

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.2015/01


Valokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. - Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.

Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-0013

Esikatselukuvat/linkit:

Hyvä lukijani! Uusi vuosi on alkanut ja taakse on jäänyt ensimmäinen vuosikerta Valokuvauslehden historiassa! On ollut hienoa tehdä kanssanne tällaista harrastajien valokuvauslehteä! Toivon, että jatkossakin lehti voisi ilahduttaa lukijoita ja antaa myös mahdollisuuksia alan harrastajille tuoda kauniita kuvia esille toisten katseltaviksi.

Tässä numerossa haluan esitellä huippu uutuutta, Canon EOS 7D MarkII – järjestelmäkameraa! Minulla oli hieno tilaisuus päästä tutustumaan tähän Canonin uutuuteen ja nyt voimme hieman perehtyä, millaisia ominaisuuksia siitä löytyy.

Saamme jälleen katsella myös monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia. Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jokaista, joka on ollut mukana tämän lehden valmistumisessa! Tämän lehtinumeron myötä, toivotan jokaiselle valokuvausrikasta Uutta Vuotta!


Pasi Kallio
Päätoimittaja


Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti