Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.010

LOKAKUU 2014


Valokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. - Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.

Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-0010

Esikatselukuvat/linkit: 


Lokakuu siivittää meitä kohti syksyä tuoden yhä lisää syksyistä värimaisemaa. Myös illat pimenevät ja sekin tuo osaltaan valokuvaajalle mahdollisuuksia toteuttaa erilaisia kuvaustoimintoja.

Tässä numerossa käsittelemme HDR-kuvia ja testaamme sen ohella Photomatix Pro– ohjelmaa. Valokuvaus saakin yllättävän paljon lisäulottuvuutta juuri HDR-muokkauksella. Monista kuvista tulee upeita luomuksia ja jopa mahtavia taideteoksia!

Lisäksi saamme katsella monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia. Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jälleen kaikkia osallisia tämän lehden valmistumisessa! Erityismaininnan haluan kertoa kuvista, jotka Jani Ylikangas ja Katri Wahlberg ovat antaneet tähän lehtinumeroon. Janin ottama Kanahaukka on tyylikäs valokuva ja Katri puolestaan toi hienon lisävärin lehteen oravan kuvallaan. Myös Sisko Kukkosen ja Terttu Sormusen ottamat luontokuvat ovat upean tunnelmallisia! Monen muunkin kuvan kohdalle pysähtyessä, voi eläytyä upeaan kesäisiin hetkiin.


Pasi Kallio
Päätoimittaja


Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.


All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti