Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

maanantai 1. syyskuuta 2014

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.009

SYYSKUU - 2014


Valokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. - Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.


Esikatselukuvat/linkit:

Olemme päässeet syyskuun puolelle kuluvaa vuotta. Kesän muistot mielessä, ajatukset alkavat siirtyä vähitellen tulevaan talveen. Syksy tuo kuitenkin valokuvaajille aivan uudenlaisen väriloiston! Foorumeilla ja palstoilla saatammekin nähdä mitä upeimpia otoksia tästä valloittavasta värimaailmasta. Suomen luonto on erittäin rikas vuodenaikojen vaihteluissa, ja se innostaa meitä kuvaajia aina uudelleen ja uudelleen!

Tässä numerossa käsittelemme vaihteeksi kuvamanipulaatio-ohjelmia. Valokuvillehan voi tehdä miltei mitä vain tietokoneen käsittelyssä. Erityisesti GIMP2 – ohjelma, joka on ilmaiseksi ladattavissa netistä, on erittäin monipuolinen ja suhteellisen helppokin käyttää. Tähän perehdymme hieman siis tässä numerossa.

Lisäksi saamme katsella monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia. Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jälleen kaikkia osallisia tämän lehden valmistumisessa. Monet kuvaajat ovat antaneet parhaita ja valokuvauksellisia otoksiaan elävöittämään ja värittämään lehden sisältöä. Erityisesti mieltäni lämmittävät tämän lehden useat tunnelmallisen maisemakuvat!


Pasi Kallio
Päätoimittaja

Valokuvaus-lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.


All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti