Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

perjantai 1. elokuuta 2014

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.008

ELOKUU - 2014Valokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. - Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.


Esikatselukuvat/linkit:


Kesä on taittumassa pian kohti syksyä. Saamme kuitenkin vielä nauttia auringosta ja lämmöstä ja tietysti siitä, etteivät sormet vielä jäädy ensimmäisten minuuttien aikana kuvauskeikoilla!
Valokuvalehdessä käsittelemme nyt Canon 70-300mm. objektiivia. Voimme tarkastella myös kuvia, joista näemme, millaisia otoksia tällaisella putkella saa aikaiseksi. 

Lisäksi saamme katsella monen valokuvausta harrastavan ottamia upeita valokuvia. Lehden päätarkoitushan on taltioida harrastajien hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Haluan kiittää jälleen kaikkia osallisia tämän lehden valmistumisessa. Monet kuvaajat ovat antaneet parhaita ja valokuvauksellisia otoksiaan elävöittämään ja värittämään lehden sisältöä. Erityisesti mieltäni lämmittävät Teemu Paasikiven makrokuva kärpäsestä, Jukka Salorannan tarha-herttalude, ja - yksi todella onnistuneista kuivista on Mika Lintusen kahvikupin kuva. Lisäksi en malta olla mainitsematta Marko Ukkolan rohkeaa kuvauskohdetta vanhasta linja-auton rungosta. Siinä, jos missä on esimerkillistä tyyliä ottaa hyvä kuva! Tämä kuva esiintyy myös lehden kansikuvassa!

Pasi Kallio
Päätoimittaja
Lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.

All rights reserved. © 2015 copyright - by Pasi Kallio -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti