Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

tiistai 1. heinäkuuta 2014

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.007

Valokuvaus-alan lehti - heinäkuu - 2014 julkaisuValokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. - Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.


Kesä on parhaimmillaan ja valokuvaajat saavat nauttia, mitä parhaimmista mahdollisuuksista kuvata kesäistä luontoa. 

Valokuvalehden tämänkertaisen numeron sivuilla on jälleen mielenkiintoisia kuvia eri kuvaajilta! Lehden päätarkoitushan on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. 

Tässä lehden numerossa käsitellään Canonin EFS10-22 laajakulmaista objektiivia. Lehdessä on myös paljon kesäisiä kuvia usealta valokuvausalan harrastajalta. Erityisesti haluan mainita Jussi Kirmasen kuvaaman TV:stäkin tutun ”Antsku” sorsan. Myös Jarkko Lankisen ja Jukka Salorannan sudenkorentojen kuvat ovat loisteliaan kauniita. Monet muutkin kuvaajat ovat antaneet mieltä lämmittäviä otoksia tämänkertaiseen lehti-numeroon. Suuri ja lämmin kiitos siis jokaiselle mukana olleille!


Pasi Kallio
Päätoimittaja


Lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti