Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.006

Valokuvaus-alan lehti - kesäkuu - 2014 julkaisu


Valokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. - Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.

Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-0006


Esikatsekukuvat lehdestä:
Kesä on tullut ja saamme elää valokuvaajina jälleen vuodenaikaa, joka antaa paljon valokuvaajille mahdollisuuksia kuvata, mitä loisteliaimpia kuvia! 

Jälleen valokuvalehden sivuilla on mielen-kiintoisia kuvia eri kuvaajilta! Lehden päätarkoitus onkin taltioida hienoja ja valo-kuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta.

Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. 

Tässä lehden numerossa tutustutaan hieman suotimien käyttöön objektiiveissa ja saamme ihailla myös makrokuvauksen ihmeellistä maailmaa! Haluankin kiittää mukana olleita kuvaajia panoksestaan tämän lehden värikkäisiin kuviin! Erityisesti tämän lehden numerossa itseäni ilahduttaa Jussi Pietarisen macrokuvat, Marjo Pinniojan nätti leppäkertunkuva ja Natalia Flejszarin vesipisarakuva Puolasta. Myös monet muut kuvaajat ovat antaneet mieltä lämmittäviä otoksia tämänkertaiseen lehti-numeroon. Suuri ja lämmin kiitos siis jokaiselle mukana olleille!


Pasi Kallio
PäätoimittajaLehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti