Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

torstai 1. toukokuuta 2014

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.005

Valokuvaus-alan lehti - toukokuu - 2014 julkaisu


Valokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi. Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. - Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen.

Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-0005

Esikatsekukuvat lehdestä:


Tässä lehden numerossa on mielenkiintoisia kuvia niin luonnosta, kuin autoista ja koneista. Kevät on jälleen tullut ja muuttolinnut ovat jälleen tulleet ilahduttamaan meitä valokuvaajia! Haluankin kiittää mukana olleita kuvaajia panoksestaan tämän lehden värikkäisiin kuviin! Erityisesti itseäni ilahdutti Vesa Pärkisen hylkeen kuva ja toinen erit-täin hyvä kuva on kovin arkisesta ja tavallisesta linnusta. Tämä kuva on Jenni Pulkkiselta. Hänen kuvansa ovat erityisen taidokkaita ja onnistuneita! Hänen kuvaamansa varpunen nostaa kyseisen linnun aivan uuteen arvoon! – Lahjakas kuvaaja saa siis kohteensa hohtamaan aivan ihmeellisellä tavalla! Myös monet muut kuvaajat ovat antaneet mieltä lämmittäviä otoksia tämänkertaiseen lehtinumeroon. Suuri ja lämmin kiitos siis jokaiselle mukana olleille!


- Pasi Kallio -Lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti