Harrastajien Valokuvauslehti on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille harrastajille ja tietysti myös alan ammattilaisille. Lehden julkaisuissa on usein mukana kuvauslaitteiden testauksia, erilaisia objektiiveja ja asiaa siitä, millaisia kuvia kyseisillä välineillä saa aikaan. Kaikki tämä ja harrastajien kuvat tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. - Harrastajien Valokuvauslehti toimii nettijulkaisuna ja on siten kaikille täysin ilmaiseksi luettavissa! Toiminta tapahtuu täysin harrasteluonteisesti – eli liikevoittoa tavoittelemattomasti. Lehden tekemiseen valokuvin ja jutuin voikin osallistua jokainen alasta kiinnostunut. - Lehden luonne pyritään säilyttämään toisia loukkaamattomana ja lähinnä valokuvausta itseään esittävänä foorumina.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

HARRASTAJIEN VALOKUVAUSLEHTI nro.004

Valokuvaus-alan lehti - huhtikuu -14 julkaisu


Lue lehti osoitteessa: http://issuu.com/valokuvauslehti/docs/nro-0004

Valokuvalehden päätoimittaja, Pasi Kallio perusti harrastustoiminnalleen valokuva lehden, ja nyt mukana lehti projektissa on useita valokuva-alan harrastajia. Lehden päätarkoitus on taltioida hienoja ja valokuvauksellisia otoksia kaikkien nähtäväksi ja ihailtaviksi.

Lehti on luettavissa Issuu.com – palvelimella, jonka laadukkaita julkaisuja voi selata niin mobiililaitteilla, kuin tietokoneiden ruuduilta. Lehdessä on usein myös kuvauslaitteiden testauksia. Erilaiset objektiivit ja millaisia kuvia niillä saa aikaan, tuovat mielenkiintoista ja haluttua sisältöä lehteen. Lisäksi kameroiden asetuksista ja merkinnöistä on aika ajoin hyvä muistuttaa, sillä oppiessa käyttämään monipuolisia toimintoja kamerassa, saa kuvista elävämpiä ja loisteliaita! Harrastajillahan ammattitermistö ei aina ole hallussa – eikä tarvitsekaan, mutta vähitellen oppimalla, löytää hienoja oivalluksia! Sitten kuvaustilanteissa soveltaessa oppimaansa, voi onnistumisen riemu olla hyvinkin suuri.

Luonto on yksi kuvaamisen parhaita kohteita. Eri vuodenajat antavat paljon mahdollisuuksia taiteellisiin ja tunnelmallisiin otoksiin. Samoin eläimet, muuttolinnut ja aina pienistä hyönteisistä mitä suurimpiin eläimiin – ovat aina mielenkiintoisia katsella valokuvissa. Parhaimmat kuvat eläimiä kuvatessa ovatkin sellaiset tilannekuvat, jolloin eläin on esimerkiksi pesänrakennuspuuhissa ja on osunut sopivassa asennossa ja valaistuksessa kuvaan.


Esikatsekukuvat lehdestä:

Huhtikuun valokuvaus-lehti sisältää objektiivitestin, infoa järjestelmäkameroiden asetuksista, ja luontokuvia usealta eri valokuvaajalta! - Kuvia mm. Mauri Turuselta, Vesa Pärkiseltä, Jenni Pulkkiselta, Jukka Salorannalta, Mikko Lönnbergiltä...Lehti on "Kotistudio" Pasi Kallio - tuotantoa. Lehti on enimmäkseen kuvapainotteinen, mutta väliin mahtuu muutama mielenkiintoinen tarinakin - ja tietysti tietoa kuvauslaitteista. Toiminta tapahtuu täysin harrastepohjalta ja siksi lehden näköispainos on luettavissa ilmaiseksi "issuu"-palvelimella.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti